Antimikrobial Çizme - 334 AB
 





• Özel formülasyonu sayesinde, üzerinde mikroorganizma, bakteri ve mantar üremesi engellenmektedir.
• Antimikrobial özelliğinden dolayı sadece su tutularak temizleme işlemi yapılabilir. Farklı bir ürüne ihtiyaç duyulmaz.
• Uzun, kısa ve garson olarak üretilmektedir.

Antimkrobiyal Madde Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Konular :
• Antimikrobiyal madde fizyolojik yönden sakıncalı olmamalı 
• Antimikrobiyal madde saf olmalı, toksikolojik yönden problem oluşturmamalı 
• Antimikrobiyal madde mümkün olduğu kadar geniş spektrumlu olmalı 
• Antimikrobiyal madde gıda bileşeni ile reaksiyona girmemeli 
• Antimikrobiyal madde gıdalarda bulunan mikroorganizmaları mümkün olduğu kadar az etkilemeli

• Gıda Sanayi
• Et entegre tesisleri
• Süt ve süt ürünleri entegre tesisleri
• Tavuk çiftlikleri
• Hastaneler
• 36-45